Verwantschapsonderzoek op afwijkend DNA-materiaal

Kwaliteit

Lab in Nederland Lab in Nederland Gecertificeerd ISO 17025 geaccrediteerd (TMFI RVA L512) Deskundige in de rechtbank Deskundige in de rechtbank

Verwantschapsonderzoek op afwijkend DNA-materiaal

Verilabs heeft ervaring met de DNA isolatie uit bijvoorbeeld nagels, scheerapparaten, haren, weefsel, sigarettenpeuken, tandenborstels, flosdraad, tandenstokers, kauwgom, zakdoekjes en oorsmeer. Dit type onderzoek brengt wel extra kosten met zich mee.

Voor dit type samples is het belangrijk hier zorgvuldig mee om te gaan, deze dienen bijvoorbeeld niet met de vingers aangeraakt te worden om besmetting te voorkomen, maar ook niet eroverheen niezen/praten/hoesten. Wij raden u aan om zo snel mogelijk het betreffende materiaal veilig te stellen in papieren zakjes/enveloppen. Onze ervaring met dit type materiaal is dat de kwaliteit van de aangeleverde samples nogal uiteen loopt. Soms lukt het dan ook niet om een bruikbaar DNA-profiel uit het aangeleverde materiaal te halen.

Wanneer u afwijkend DNA-materiaal wilt aanleveren neem dan contact met Verilabs op. Ga hiervoor naar ons contactformulier, of bel ons direct op telefoonnummer 085 105 1415.

Let op: voor het gebruik van DNA materiaal hebben we altijd toestemming nodig van de persoon in kwestie of van de direct nabestaande. Dit in verband met de wet op privacy.

Waarom Verilabs?

De DNA testen die Verilabs aanbiedt worden in een Nederlands lab uitgevoerd welke ISO17025, conform ISFG, geaccrediteerd is. Vele andere laboratoria sturen het DNA materiaal door naar bijvoorbeeld Amerikaanse of Aziatische laboratoria die niet in Nederland zijn erkend.

 

Ik wil een Verwantschapsonderzoek op afwijkend DNA-materiaal bestellen

Verilabs heeft de expertise om naast verwantschapsonderzoek vanuit wangslijmvlies ook DNA testen aan te bieden vanuit afwijkend materiaal.                                                            .

Neem hiervoor contact op met Verilabs om uw specifieke situatie te bespreken.

Onze werkwijze