Moederschapstest

Kwaliteit

Lab in Nederland Lab in Nederland Gecertificeerd ISO 17025 geaccrediteerd (TMFI RVA L512) Deskundige in de rechtbank Deskundige in de rechtbank

Moederschapstest

Onze thuistest kan gebruikt worden voor uw eigen gemoedsrust. Als u het moederschaps DNA-onderzoek wilt gebruiken als rechtsgeldig bewijs, kies dan voor een rechtsgeldig onderzoek.

Wat is de betrouwbaarheid van de test?

Bij een DNA-moederschapsonderzoek toont Verilabs met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een vrouw de biologische moeder van een kind is. Indien een vrouw zeker NIET de biologische moeder is, dan tonen wij dit met 100% zeker aan.

Waarom Verilabs?

De DNA-testen die Verilabs aanbiedt worden in een Nederlands lab uitgevoerd welke ISO17025 (TMFI RVA L512), conform ISFG, geaccrediteerd is. Vele andere laboratoria sturen het DNA materiaal door naar bijvoorbeeld Amerikaanse of Aziatische laboratoria die niet in Nederland zijn erkend.

Kosten onderzoek

De kosten van een onderzoek zijn afhankelijk van een aantal factoren. Door het beantwoorden van enkele vragen in onze bestelmodule kunt u eenvoudig de prijs berekenen voor uw onderzoek. Voor rechtsgeldig onderzoek zullen wij een offerte toesturen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Moederschap DNA-test bestellen

Een thuistest of rechtsgeldige test kunt u eenvoudig aanvragen via onze bestelmodule. U kunt ook geheel vrijblijvend een gratis testpakket aanvragen. Heeft u vragen of weet u niet welke test u moet aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem direct contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-105 1415.

 

Ik wil een Moederschapstest bestellen

Bij een DNA-moederschapsonderzoek toont Verilabs met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een vrouw de biologische moeder is.

Clear selection
Vanaf € 315,00

Onze werkwijze