Moederschapstest

Kwaliteit

Moederschapstest

Onze DNA-moederschapstest kan u uitwijzen of u de biologische moeder van een kind bent of niet. Een moederschapstest doet, net als een vaderschapstest, een uitspraak over de biologische relatie van een mogelijke moeder met een kind. Een test om het moederschap te verifiëren wordt echter minder vaak gedaan dan een vaderschapstest. Er zijn slechts af en toe twijfels over het moederschap, maar in sommige gevallen is ​​dergelijk bewijs wenselijk.

Waarom is een Moederschapstest nodig?

Moederschapstesten komen in de regel veel minder vaak voor dan vaderschapstesten, echter zijn er situaties waarbij een moederschapstest toch wenslijk is.

Adoptie:
Kinderen die zijn geadopteerd en nu op zoek zijn naar hun biologische wortels, kunnen een moederschapstest gebruiken om te weten te komen of zij daadwerkelijk hun biologische moeder hebben gevonden.

In Vitro Fertilisatie:

Zwangerschappen door IVF komen ook steeds vaker voor. Hier kan een moederschapstest zekerheid geven dat de gebruikte eicel ook daadwerkelijk van de moeder afkomstig was en daarmee het biologische moederschap aantonen. Dit wordt vaak gedaan in combinatie met een vaderschapstest.

Verwisseling na de geboorte:

Een ander scenario is denkbaar als het vermoeden ontstaat dat het kind na de bevalling in het ziekenhuis is verwisseld. Een moederschapsonderzoek is dan de enige manier om zekerheid te krijgen omtrent een mogelijke babywissel.

Kosten
Basis moederschapstest voor 1 moeder en 1 kind:  169
– aanvullende testpersoon (vader, kind, extra moeder):  + €75 p.p.

Kijk voor een overzicht van alle prijzen naar onze prijslijst.
Let op: Indien u een thuistest bestelt, versturen we het afnamepakket zodra we de betaling ontvangen hebben. U kunt deze per iDeal voldoen voor een snelle doorlooptijd.

Wat is de betrouwbaarheid van de test?

Bij een moederschapstest toont DNAvaderschapstest.nl met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een vrouw de biologische moeder van een kind is. Indien een vrouw zeker NIET de biologische moeder is, dan tonen wij dit met 100% zeker aan.

Bestel een DNA-moederschapstest

Deze test kunt u bestellen via onze bestelmodule. Selecteer het aantal deelnemers om een ​​testpakket voor het juiste aantal deelnemers te bestellen. Wij sturen u de testset na ontvangst van uw betaling toe.

U kunt direct de betaling afronden. Heeft u vragen of weet u niet welke test u moet aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@dnavaderschapstest.nl of neem direct contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-105 1414 (Ma t/m vr tussen 09:00 – 12:00 uur).

Testen er minderjarigen mee?
Houd er rekening mee dat er bij minderjarigen toestemming voor het onderzoek gegeven moet worden door een gezaghebbende ouder/voogd. Anders kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

Hoe de DNA-afname te doen

Voor deze gemoedsrust DNA-moederschapstest is de DNA-afname eenvoudig. U kunt het zelf thuis doen. Het enige dat u nodig heeft, is onze testset met de wattenstaafjes om wangslijmvlies af te nemen en onze instructie. De DNA-afname is snel gedaan. U neemt een wattenstaafje en wrijft het aan de binnenkant van uw wang. Met deze beweging verzamelt u met het wattenstaafje genoeg DNA-materiaal zodat wij uw DNA-test kunnen uitvoeren.

Heeft u nog vragen over welke test voor u geschikt is?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@dnavaderschapstest.nl of neem direct contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-105 1414.

Ik wil een Moederschapstest bestellen

Bij een DNA-moederschapsonderzoek tonen wij met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een vrouw de biologische moeder is. Nu al voor 169 euro!

Onze werkwijze