Moederschapstest

Kwaliteit

Lab in Nederland Eigen laboratorium Gecertificeerd ISO 17025 geaccrediteerd (TMFI RVA L512) Deskundige in de rechtbank Deskundige in de rechtbank

Moederschapstest

Onze thuistest kan gebruikt worden voor uw eigen gemoedsrust. Als u het DNA-onderzoek wilt gebruiken als rechtsgeldig bewijs, kies dan voor een rechtsgeldig onderzoek.

Wat is de betrouwbaarheid van de test?

Bij een DNA-moederschapsonderzoek toont Verilabs met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een vrouw de biologische moeder van een kind is. Indien een vrouw zeker NIET de biologische moeder is, dan tonen wij dit met 100% zeker aan.

Kosten onderzoek

De kosten van een onderzoek zijn afhankelijk van een aantal factoren. Door het beantwoorden van enkele vragen in onze bestelmodule kunt u eenvoudig de prijs berekenen voor uw onderzoek. U kunt ook onze prijslijst bekijken. Twijfelt u nog? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan via info@verilabs.nl. Let op: Indien u een thuistest bestelt, versturen we het afnamepakket als we de betaling ontvangen hebben. U kunt deze ook per iDeal voldoen voor een snelle doorlooptijd.

Moederschap DNA-test bestellen

Een thuistest of rechtsgeldige test kunt u eenvoudig aanvragen via onze bestelmodule. U kunt dan direct de betaling afronden. Heeft u vragen of weet u niet welke test u moet aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@verilabs.nl of neem direct contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-105 1415. Houd er rekening mee dat er bij minderjarigen toestemming voor het onderzoek gegeven moet worden door een gezaghebbende ouder/voogd. Anders kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

 

Ik wil een Moederschapstest bestellen

Bij een DNA-moederschapsonderzoek toont Verilabs met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een vrouw de biologische moeder is. Nu al voor 175 euro! (vooraf betalen)

Wissen
Vanaf € 175,00

Onze werkwijze