DNA-Vaderschapstest

Vaderschapstest

Voor eigen gemoedsrust

Bij DNAvaderschapstest.nl kunt u terecht voor een goedkope, snelle vaderschapstest zodat u niet lang in onzekerheid hoeft te zitten. U kunt er ook op vertrouwen dat er niet wordt beknibbelt op de betrouwbaarheid. Onze DNA-testresultaten zijn 100% betrouwbaar, want onze deskundige medewerkers onderzoeken uw DNA-materiaal uiterst zorgvuldig in ons geaccrediteerd laboratorium. Alle informatie over uw vaderschapstest die u thuis kunt afnemen, leest u verder hier.

Rechtsgeldig

In sommige gevallen is een uitslag voor eigen gemoedsrust niet voldoende. In dat geval heeft u een rechtsgeldig onderzoek nodig. Daarvoor verwijzen we u naar onze partner Verilabs. Zij hebben als deskundige alles in huis om u te voorzien van een rechtsgeldige rapportage die u kunt indienen bij de rechtbank, IND of andere gerechtelijke instantie. Zij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste test en kunnen u voorzien van advies.

Welke DNA-samples heeft u nodig voor een vaderschapstest?

Elke DNA-test is gebaseerd op eenvoudig wangslijmvlies (een uitstrijkje van de binnenkant van uw wang). Als u onze testset via de bestelmodule aanvraagt, sturen we alles op wat u nodig heeft, zodra we uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt een neutrale A4 envelop gevuld met wattenstaafjes (swabs) voor elke deelnemer, met bijbehorende instructies en formulieren voor de DNA-samples. Mocht u toch nog vragen hebben, bel ons dan gerust. U kunt  uiteraard ook een e-mail sturen naar info@dnavaderschapstest.nl.

Voor een rechtsgeldige vaderschapstest mag u het wangslijmvlies niet zelf afnemen. De DNA-samples moeten door onafhankelijke deskundigen worden genomen. Verilabs biedt verschillende opties voor afspraken in Gouda en Maastricht. Ga naar www.verilabs.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@verilabs.nl voor informatie over rechtsgeldig DNA-onderzoek.

Onze werkwijze