Familierelatietesten

Ons aanbod aan DNA-verwantschapstesten

Met een DNA-verwantschapstest kunt u allerlei familierelaties testen naast de reguliere vaderschapstest. U kunt testen laten uitvoeren met bijvoorbeeld een oom, tante en neef. Het uitvoeren van die analyses kan nogal ingewikkeld zijn, afhankelijk van welke personen er beschikbaar zijn voor de test. Bel ons gerust om uw persoonlijke situatie te bespreken of beschrijf uw situatie in een e-mail aan info@dnavderschapstest.nl zodat wij het voor u kunnen uitzoeken. Samen met u proberen we een manier te zoeken om uw verwantschapsvraag te beantwoorden.

Verschillende soorten testen die u kunt laten uitvoeren

Wij kunnen u een scala aan DNA-testen aanbieden. Ook als er geen ouders zijn om mee te testen en uw onderzoek complex is, staan we voor u klaar. Een test met broers en zussen kan bijvoorbeeld bepalen of twee of meer personen volledige of halfbroers of -zussen zijn. Maar de vraag van het vaderschap kan bijvoorbeeld ook indirect worden beantwoord met het betrekken van de grootouders in een onderzoek of zijn broers en zussen.

Elke situatie is uniek en wij adviseren u daar graag in. Wij kunnen u het beste helpen als u voor ons duidelijk kunt opschrijven wat u wilt laten onderzoeken en welke familieleden er beschikbaar zijn om mee te testen in het onderzoek. Vergeet niet aan te geven op welke manier personen aan elkaar gerelateerd zijn, want bijvoorbeeld een aangetrouwde tante of een tante die de zus van uw vader is, maken een groot verschil in de onderzoeksvraag. Stuur uw specifieke vraag over uw situatie vrijblijvend naar info@dnavaderschapstest.nl of bel ons.

Contact opnemen

Onze werkwijze