Complex verwantschapsonderzoek

Kwaliteit

Lab in Nederland Lab in Nederland Gecertificeerd ISO 17025 geaccrediteerd (TMFI RVA L512) Deskundige in de rechtbank Deskundige in de rechtbank

Complex verwantschapsonderzoek

Wij horen graag de familierelatie die u wilt onderzoeken, en geven advies over welke test hiervoor in aanmerking zou komen. Neem voor de mogelijkheden in jouw specifieke situatie contact met ons op, bijvoorbeeld via ons contactformulier.

De mogelijkheden van verwantschapsbepaling

Met een Y-test tonen we aan of mannelijke testpersonen kunnen afstammen van dezelfde mannelijke lijn. Met een X-test tonen we in combinatie met DNA materiaal van de moeder aan of haar dochters dezelfde vader kunnen hebben. Indien een vader overleden is, kan vaderschap nog aangetoond worden door de moeder en de opa en oma van het kind mee te testen. Of wellicht is er nog ander DNA materiaal beschikbaar van bijvoorbeeld een overleden persoon. Om te weten welke mogelijkheden er voor jouw situatie zijn, raden we aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u advies over wat voor soort onderzoek het beste bij uw situatie past en stellen hier hypotheses voor op die dan getest worden.

Waarom Verilabs?

De DNA testen die Verilabs aanbiedt worden in een Nederlands lab uitgevoerd welke ISO17025, conform ISFG, geaccrediteerd is. Vele andere laboratoria sturen het DNA materiaal door naar bijvoorbeeld Amerikaanse of Aziatische laboratoria die niet in Nederland zijn erkend.

DNA test bestellen

Je kunt de verschillende tests bestellen via de bestelformulieren of je kunt contact met ons opnemen via e-mail, het contactformulier of per telefoon.

Spoedtest

Spoedtesten zijn mogelijk tegen een meerprijs. Meer informatie hierover vindt u op de pagina over spoedtesten.

Ik wil een Complex verwantschapsonderzoek bestellen

Voor overige familierelaties kunnen wij in sommige gevallen een uitspraak doen door te testen met meerdere verwante testpersonen.                                                             .

Neem hiervoor contact op met Verilabs om uw specifieke situatie te bespreken.

Onze werkwijze