Vaderschapstest

Kwaliteit

Vaderschapstest

Als u wilt weten of een man de biologische vader is van een kind, dan bieden de DNA-vaderschapstesten van DNAvaderschapstest.nl uitkomst. Deze thuistest kan gebruikt worden voor uw eigen gemoedsrust. Als u een vaderschapstest wilt gebruiken als rechtsgeldig bewijs, kijk dan bij rechtsgeldig onderzoek.

Kosten

De kosten voor deze test zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Basis vaderschapstest voor 1 vermeende vader en 1 kind:  €169
– aanvullende testpersoon (kind, extra vader, moeder) + €75 p.p.

Geef bij uw bestelling aan wie u eventueel extra wilt mee testen en wat uw vraagstelling is.

Kijk voor een overzicht van alle prijzen naar onze prijslijst. Let op: Indien u een thuistest bestelt, versturen we het afnamepakket zodra we de betaling ontvangen hebben. U kunt deze per iDeal voldoen voor een snelle doorlooptijd.

Hoe bestel ik deze vaderschapstest?

Deze test kunt u bestellen via onze bestelmodule. Selecteer het aantal deelnemers om een ​​testpakket voor het juiste aantal deelnemers te bestellen. Wij sturen u de testset na ontvangst van uw betaling toe.

U kunt direct de betaling afronden. Heeft u vragen of weet u niet welke test u moet aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@dnavaderschapstest.nl of neem direct contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 085-105 1414 (Ma t/m vr tussen 09:00 – 12:00 uur)

Testen er minderjarigen mee?
Houd er rekening mee dat er bij minderjarigen toestemming voor het onderzoek gegeven moet worden door een gezaghebbende ouder/voogd. Anders kunnen wij uw aanvraag niet in behandeling nemen.

Ben ik de biologische vader?

Het resultaat van deze test geeft aan of u de biologische vader bent van een bepaald kind. Uw DNA-samples vormen de basis voor de vaderschapstest. Voor deze test vergelijken we minimaal 24 DNA-markers. In het zeldzame geval van een onduidelijk resultaat (bijvoorbeeld omdat we twee nauw verwante mannen als mogelijke vaders hebben), testen we gratis meer markers om te voldoen aan de hoge eisen van ons laboratorium op het gebied van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. 

We zullen uw rapport voor deze DNA-test opstellen met een waarschijnlijkheid van ten minste 99,99% als de vermoedelijke vader wordt bevestigd als de biologische vader. Als de moeder meedoet aan de test, neemt deze kans toe tot 99,9999%
Als uit de uitkomst van de analyse blijkt dat de vermeende vader niet biologisch verwant is aan het kind, bevestigen we dat met 100%.

Hoe de DNA-afname te doen

Voor deze gemoedsrust DNA-vaderschapstest is de DNA-afname eenvoudig. U kunt het zelf thuis doen. Het enige dat u nodig heeft, is onze testset met de wattenstaafjes om wangslijmvlies af te nemen en onze instructie. De DNA-afname is snel gedaan. U neemt een wattenstaafje en wrijft het aan de binnenkant van uw wang. Met deze beweging verzamelt u met het wattenstaafje genoeg DNA-materiaal zodat wij uw DNA-vaderschapstest kunnen uitvoeren.

Betrouwbaarheid van onze DNA-vaderschapstest voor eigen gemoedsrust

Voor deze vaderschapstest kunt u de DNA-samples zelf afnemen zonder officiële getuige thuis. Dit betekent dat u het testresultaat niet officieel kunt gebruiken omdat het niet “rechtsgeldig” is. Maar dat betekent niet dat onze DNA-analyse minder betrouwbaar is. We voeren elke analyse altijd op dezelfde manier uit, of u nu de samples neemt in aanwezigheid van getuigen of niet. Voor u betekent dit dat u altijd kunt vertrouwen op de verklaringen in onze rapporten. De manier waarop we de test uitvoeren in het laboratorium is precies hetzelfde als bij de rechtsgeldige DNA-test. Het enige verschil is de manier waarop u uw DNA zelf afneemt bij een thuistest. Zodra we uw DNA-samples hebben ontvangen, verwerken we ze net als alle andere samples. Dat betekent dat u volledig kunt vertrouwen op onze testresultaten voor een betrouwbare vaderschapstest.

Het resultaat van ten minste 99,99% kans op vaderschap is een volledig betrouwbaar resultaat dat de man vertelt de biologische vader van het kind te zijn. Bij een uitsluiting van vaderschap, wordt deze met 100% uitgesloten.

Ik wil een Vaderschapstest bestellen

Bij een DNA-vaderschapsonderzoek tonen wij met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een man de biologische vader van een kind is. Nu al voor 169 euro!

Onze werkwijze