Over Ons

Uw ervaren laboratorium voor DNA-testen

Eurofins Medigenomix Forensik GmbH is Europa’s grootste particuliere aanbieder van DNA-analyses. Met het merk dnavaderschapstest.nl bieden wij onze diensten nu ook in Nederland aan. Onze collega’s in Gouda helpen u graag bij het kiezen van de juiste DNA-test voor uw vraagstuk.
Voordat u besluit uw DNA-samples naar ons op te sturen, stellen wij ons graag voor. Aan wie vertrouwt u uw DNA toe? We willen u ervan overtuigen dat u met een gerust hart voor ons kunt kiezen. Wij hebben de ervaring, betrouwbaarheid en de omvang, zodat wij u de zekerheid kunnen bieden die u van ons verwacht. Wij behandelen uw DNA-materiaal uitermate zorgvuldig. Bij ons ben u in vertrouwde handen.

dnavaderschapstest monster verwerking

DNAvaderschapstest.nl: dit zijn wij

De meer dan 47.000 medewerkers van Eurofins werken in 45 landen op 800 locaties wereldwijd. Of het nu gaat om het testen van voedsel, geneesmiddelen of consumptiegoederen. De knowhow van Eurofins biedt een uniek divers aanbod van verschillende laboratoriumdiensten.

Ons bedrijf is toonaangevend op het gebied van DNA-gebaseerde tests zoals verwantschapsonderzoek, maar ook de identificatie van mensen, authenticiteitstesten voor grondstoffen, producten en voedsel, evenals veterinaire analyses en toepassingen in de dierlijke en plantaardige productie.

Een laboratorium met veel ervaring U kunt op ons vertrouwen. We voeren vaderschapstesten uit sinds 1998 en hebben sindsdien meer dan 1.000.000 DNA-profielen van wangslijmvlies-uitstrijkjes geanalyseerd. Tot onze klanten behoren naast particulieren van over de hele wereld ook de jeugdzorg en rechtbanken, de politie en de nationale strafrechtelijke politie uit Duitsland en België.

ISO 17025 erkend: (DAR:D-PL-18779-01-00) Bekijk hier het certificaat (PDF)

De voordelen die wij u bieden:

➤ We zijn geaccrediteerd om DNA-testen uit te voeren
De processen in het laboratorium zijn onderworpen aan de hoogste kwaliteitsnormen, waaronder ISO 17025. De hoogst mogelijke betrouwbaarheid bij het uitvoeren van DNA-analyses en testresultaten heeft bij ons de hoogste prioriteit.

Expert kennis
Alle DNA-verwantschapsrapporten worden opgesteld door onze forensische experts onder begeleiding van Dr. B. Rolf, een internationaal erkende expert op het gebied van forensische genetica.
Met ons laboratorium, dat technisch is uitgerust volgens de hoogste standaard, en ons hooggekwalificeerde personeel, zijn we gespecialiseerd in DNA-vaderschapstesten en overige DNA-verwantschapstesten.

➤ Wij beantwoorden al uw vragen.
U kunt ons te allen tijde uw vragen stellen via e-mail onze website. Op werkdagen kunt u ons tevens telefonisch bereiken op 085 105 1414 tussen 09:00 en 12:00 uur.
Een DNA-vaderschapstest uitvoeren is geen alledaagse kwestie. Er zijn veel vragen en daarvoor zijn we hier, want wij begrijpen hoe belangrijk het voor u is. Daarnaast hechten wij er waarde aan dat wij goed bereikbaar zijn in Nederland zodat u u in uw eigen taal verstaanbaar kunt maken. Sommige van onze concurrenten zijn namelijk alleen werkzaam in het buitenland en kunnen u niet helpen in het Nederlands. Let wel dat wij u natuurlijk ook in het Engels te woord kunnen staan.

Lees hier onze privacy verklaring.

Uitzicht op het laboratorium Eurofins Forensik