Vaderschapstest

Kwaliteit

Lab in Nederland Lab in Nederland Gecertificeerd ISO 17025 geaccrediteerd (TMFI RVA L512) Deskundige in de rechtbank Deskundige in de rechtbank

Vaderschapstest

Als je wilt weten of een man de biologische vader is van een kind, dan bieden de DNA-onderzoeken van Verilabs uitkomst. Verilabs biedt zowel een voordelige thuistest als een rechtsgeldige test. De thuistest kan gebruikt worden voor uw eigen gemoedsrust. Als je het vaderschaps DNA-onderzoek wilt gebruiken als rechtsgeldig bewijs, kies dan voor een rechtsgeldig onderzoek.

Ben ik de biologische vader?

Bij een DNA-vaderschapsonderzoek toont Verilabs met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een man de biologische vader van een kind is. Indien een man zeker NIET de biologische vader is, weten we dat 100% zeker.

Waarom Verilabs?

De DNA-testen die Verilabs aanbiedt worden in een Nederlands lab uitgevoerd welke ISO17025 (TMFI RVA L512), conform ISFG geaccrediteerd is. Vele andere laboratoria sturen het DNA-materiaal door naar bijvoorbeeld Amerikaanse of Aziatische laboratoria die niet in Nederland zijn erkend.

Kosten onderzoek

De kosten van een onderzoek zijn afhankelijk van een aantal factoren. Door het beantwoorden van de vragen in onze bestelmodule kunt u eenvoudig de prijs berekenen voor uw onderzoek. U kunt ook een offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend.

Vaderschap DNA-test bestellen

Een thuistest of rechtsgeldige test kunt u eenvoudig aanvragen via onze bestelmodule. U kunt ook geheel vrijblijvend een testpakket aanvragen. Heeft u vragen of weet u niet welke test u moet aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of neem direct contact op met een van onze medewerkers via het telefoonnummer 085 105 1415.

 

Ik wil een Vaderschapstest bestellen

Bij een DNA-vaderschapsonderzoek toont Verilabs met een zekerheidspercentage van meer dan 99,99% aan of een man de biologische vader van een kind is. Let op, bij een rechtsgeldig onderzoek dient u bij ons langs te komen voor de afname. U kunt hiervoor ook telefonisch een afspraak maken.

Clear selection
Vanaf € 315,00

Onze werkwijze