Over Verilabs

Wij testen uw DNA sinds 2005

Om wat voor onderzoek het ook gaat, Verilabs is doordrongen van het belang van iedere testuitslag. Daarom werkt Verilabs uitsluitend met professionals die nauwgezetheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen.

Neem contact op met Verilabs

Kwaliteit gewaarborgd

Verilabs voert snel en kwalitatief hoogwaardig verwantschapsonderzoek uit. Gewaarborgd en verzekerd door de ISO 17025 accreditaties van ons Nederlandse uitvoerend laboratorium (TMFI RVA L512), biedt Verilabs rechtsgeldige onderzoeken aan die voldoen aan de strengste eisen. Het identificatie en monsterafname protocol is onderzocht en goedgekeurd door de RvA volgens de richtlijnen van de International Society for Forensic Genetics (ISFG) en specifiek opgenomen in ons kwaliteitssysteem.

Werkend volgens de strenge ISO 17025 richtlijnen leveren onze experts resultaten met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid, zekerheid en vertrouwelijkheid. En altijd 100% gericht op uw specifieke onderzoeksvraag.

Bekijk onze testen

Verzeker u van de juiste accreditatie

Een test is alleen rechtsgeldig onder strikte voorwaarden. Accreditatie met een kwaliteitskeurmerk als ISO 17025 bevestigt dat aan de geldende bepalingen wordt voldaan. Onze rechtsgeldige verwantschapsonderzoeken zijn geaccrediteerd volgens deze ISO 17025 norm conform ISFG (TMFI RVA L512). Het rapport draagt altijd het RvA kenmerk, toegekend door de Raad voor Accreditatie. Dit rapport is conform de laatste wetgeving van januari 2018.

Veel bedrijven beweren dat zij geaccrediteerd zijn en rechtsgeldige testen verkopen. Maar let op! Enkel instellingen die het RvA kenmerk voor rechtsgeldig verwantschapsonderzoek mogen voeren, leveren gegarandeerde rechtsgeldige testen. U kunt zelf een accreditatiecheck doen op de zoekpagina van Raad van Accreditatie. Typ hierin de naam van de instelling die u wilt controleren. (“The Maastricht Forensic Institute” als u ons wilt checken).

Ga naar zoekpagina van Raad van Accreditatie