Over Verilabs

Wij testen jouw DNA sinds 2005

Verilabs, onderdeel van BaseClear, is een full-service ISO 17025 geaccrediteerde dienstverlener actief in binnen- en buitenland. Om wat voor onderzoek het ook gaat, Verilabs is doordrongen van het belang van iedere testuitslag. Daarom werkt Verilabs uitsluitend met professionals die nauwgezetheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel dragen.

Neem contact op met Verilabs

Kwaliteit gewaarborgd

Verilabs voert snel en kwalitatief hoogwaardig verwantschapsonderzoek uit. Gewaarborgd en verzekerd door de ISO 17025 accreditaties (BaseClear, RvA L457) van haar eigen uitvoerende laboratoria, biedt Verilabs onderzoeken aan die voldoen aan de strengste eisen. Het identificatie en monsterafname protocol is onderzocht en goedgekeurd door de RvA volgens de richtlijnen van de International Society for Forensic Genetics (ISFG) en specifiek opgenomen in ons kwaliteitssysteem.

Ons onafhankelijke en volgens de hoogste normen erkende laboratorium vormt de spil van onze dienstverlening. Werkend volgens de strenge ISO 17025 richtlijnen leveren onze lab experts resultaten met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid, zekerheid en vertrouwelijkheid. En altijd 100% gericht op uw specifieke onderzoeksvraag. Dankzij het geavanceerde Lab Information Management System zijn alle (DNA) monsters die wij onderzoeken 100% traceerbaar. Ons lab is met recht zeker van uw zaak.

Bekijk onze testen

Verzeker u van de juiste accreditatie

Een test is alleen rechtsgeldig onder strikte voorwaarden. Accreditatie met een kwaliteitskeurmerk als ISO 17025 bevestigt dat aan de geldende bepalingen wordt voldaan. Wij zijn geaccrediteerd volgens deze ISO 17025 norm onder nummer L457 door de RvA. Het rapport draagt altijd het RvA kenmerk van BaseClear, toegekend door de Raad voor Accreditatie. Dit rapport is conform de laatste wetgeving van maart 2009.

Veel bedrijven beweren dat zij geaccrediteerd zijn en rechtsgeldige testen verkopen. Maar let op! Enkel instellingen die het RvA kenmerk voor rechtsgeldig verwantschapsonderzoek mogen voeren, leveren gegarandeerde rechtsgeldige testen. U kunt zelf een accreditatiecheck doen op de zoekpagina van Raad van Accreditatie. Typ hierin de naam van de instelling die u wilt controleren. (“BaseClear” als u ons wilt checken).

Ga naar zoekpagina van Raad van Accreditatie

Wie zijn wij?

Verilabs is met BaseClear als partner in 2002 opgericht door Pim Volkers, Bas Reichert en Erna Barèl. Per 2013 zijn BaseClear en Verilabs gefuseerd. In totaal werken voor Verilabs meer dan 50 specialisten van eenvoudig tot zeer complex maatwerk onderzoek. Waar mogelijk en van toepassing zijn onze medewerkers gescreend en opgenomen in deskundigenregisters.

BaseClear, waar Verilabs onderdeel van is, heeft sinds haar oprichting in 1993 gebruikgemaakt van de meest geavanceerde technieken op het gebied van DNA-analyse. BaseClear staat bekend om haar kwaliteit en servicelevels en heeft een wereldwijde klantenkring op vele gebieden: van forensische tot medische onderzoeken, van plantveredeling tot quality assurance in de voedsel industrie. BaseClear, en dus ook Verilabs, is ISO 17025 geaccrediteerd door de RvA onder nummer L457.

Neem contact op met Verilabs