Grootouder DNA test

Kwaliteit

Lab in Nederland Lab in Nederland Gecertificeerd ISO 17025 geaccrediteerd (BaseClear, L457) Deskundige in de rechtbank Deskundige in de rechtbank

Grootouder DNA test

De grootouders DNA test kan gebruikt worden wanneer de vader niet beschikbaar is voor een vaderschapstest. Voor deze test neemt u DNA af bij het (klein)kind, de moeder en de opa en oma van vaderskant. Wanneer de moeder niet kan of wil mee testen of u andere vragen heeft, neemt u dan contact op met ons.

Waarom Verilabs?

De DNA tests die Verilabs aanbiedt zijn ISO 17025 geaccrediteerd (BaseClear, RvA L457) en voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Verilabs levert snel resultaat. Ons laboratorium bevindt zich in Leiden, waar we zelf alle onderzoeken uitvoeren. Vele andere laboratoria sturen het DNA materiaal door naar bijvoorbeeld Amerikaanse of Aziatische laboratoria die niet in Nederland zijn erkend.

Grootouder test bestellen

Je kunt de grootouder test bestellen via onze bestelmodule of je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefoon (071-528 4696).

Ik wil een Grootouder DNA test bestellen

Als de vader niet kan meetesten in een onderzoek, kunt u bij Verilabs testen of een kind biologisch verwant is aan de grootouders.

Wis selectie
Vanaf € 0,00

Onze werkwijze